5 legjobb alkalmazás a személyes pénzügyek kezelésére

4.4.2024 17:11  | 
Antoni László

Kategóriák: Mobil

A személyes pénzügy-kezelési alkalmazások hasznos eszközt jelentenek, ha áttekintést szeretne kapni pénzügyeiről. Így minden szükséges információ a megtakarításokról és a bevételekről kéznél lehet, káosz nélkül.

Mire képesek a pénzgazdálkodási alkalmazások?

A

Pénzügyi menedzsment alkalmazások akkor hasznosak, ha költségvetést kell létrehoznia, fizetnie kell időben számlázzon, figyelemmel kísérje a háztartási vagy magánéleti kiadásokat, vagy ellenőrizze a kiadásokat és a számlák mozgását. A legtöbbjük több további funkciót is kínál, például online kommunikációt, határidők rögzítését, előfizetések nyomon követését vagy pénztárca megosztását.

A legjobb pénzgazdálkodási eszköz az, amely ténylegesen megfelel kiadás- és bevételkezelési követelményeinek. Sok közülük ingyenes, de a legjobb kiválasztása kissé nehéz feladat lehet.

Előkészítettük az 5 legjobb alkalmazást a pénzügyek kezelésére, amelyek funkciójukban, kialakításukban és árban különböznek egymástól.

Goodbudget

A

Goodbudget egy ingyenes virtuális pénzkezelő és költségkövető , amely a hazai költségvetés tervezésére is ideális. Ez egy személyes pénzügyi menedzser, amely a bevált boríték-borítékos költségvetés-tervezési módszert alkalmazza, amelyben a havi bevételt meghatározott kiadási kategóriákra osztja, miközben segít nyomon követni számláit és pénzügyeit.


Gyakorlatilag felosztja az alapokat digitális borítékokra, amelyek céljuk szerint vannak megjelölve – bérleti díj, élelmiszerek, számlák, szórakoztatás. Ennek köszönhetően a pénzügyek nyomon követése egyszerű. Az alkalmazás Android és iPhone rendszerekkel szinkronizálható, bármilyen eszközön használható, ugyanakkor lehetővé teszi a költségvetés megosztását a partnerekkel. Az ingyenes verzió jó néhány funkciót kínál, de nem tudja összekapcsolni az alkalmazást bankszámlákkal, ezért kézi bevitel szükséges.

Spendee: Pénzügyi vezető

A Spendee egy ingyenes cseh alkalmazás a költségvetések optimalizálására és a pénzügyek nyomon követésére, amely az egész világon kegyeletet szerzett. Grafikonokat használ, amelyek nagyszerű áttekintést adnak kiadásairól, amelyeket élelmiszerre, lakhatásra, személyes érdeklődésre és egyebekre költ. Lehetővé teszi a pénzügyi szokások megváltoztatását, mivel áttekintést ad havi és éves jövedelméről, miközben vicces megjegyzéseket is talál a pénzügyi számításokhoz.

Ha napközben nem volt ideje megjelölni kiadásait, ne aggódjon, éjszakai módban is használhatja az alkalmazást. Ennek eredményeként ez egy praktikus pénzügyi menedzser, amely lehetővé teszi közös pénztárca létrehozását és a háztartási költségvetési kiadások megosztását. Bár a költségvetést is meghatározhatja, meghatározhatja az egyes kategóriák költségeit és kiadásait. Az alkalmazás Apple és Android készülékekre is elérhető. .

Honeydue

A Honeydue alkalmazás a személyes pénzügyek egy partnerrel való kezelésére szolgál. A Honeydue úgy lett kialakítva, hogy Ön és partnere egy helyen intézhesse pénzügyeit . Ideális menedzser egy adott célra - ha bankszámlákat szeretne szinkronizálni partnerével, hitelkártyákat, hiteleket és befektetéseket. Ugyanakkor azt is kiválaszthatja, hogy mennyit szeretne megosztani.

Egyes kiadásokhoz és kategóriákhoz közös limiteket is beállíthat, hogy értesítést kapjon, ha Ön vagy partnere közel áll ezek eléréséhez. Az alkalmazásnak van egy olyan funkciója is, amellyel chatelhet, hangulatjeleket küldhet és kommunikálhat partnerével. Előnye, hogy ez egy ingyenes alkalmazás, amely a partnerek közötti jobb kommunikációt és átláthatóságot kívánja elérni a költségek és a pénzügyek terén.

Van egy közös bankszámla, amely könnyen integrálható az alkalmazásba, de a hátránya, hogy nincs funkció a pénzügyek átfogó áttekintésének nyomon követésére.

YNAB

Módosítsa a pénzhez való viszonyát, és kezdje el felelősségteljesen kezelni kiadásait. A YNAB alkalmazás célja, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára pénzügyi tervezést előre meghozni a döntéseket, nem csak a múltbeli tranzakciókat nézni. Szó szerint létrehozhat egy tervet minden megkeresett euróhoz.

Úgy működik, hogy közvetlenül a fizetés kézhezvétele után határozza meg, hogy mennyit kell költenie az egyes kategóriákra – megtakarításokra, kiadásokra, adósságokra és hasonlókra. Kezd alaposabban bánni a megtakarításaiddal. Az alkalmazást folyó- vagy megtakarítási számlához, hitelkártyához vagy hitelhez kapcsolhatja. Az alkalmazás hátránya a magas havidíj ára (kb. 14 €), míg az éves díj elfogadhatóbb. Egy ingyenes funkció 34 napos próbaidőszakkal is elérhető.

Ideális alkalmazás a közelgő pénzügyi döntésekhez, adósságtörlesztéshez, tranzakciókövetéshez.

Wallet – költségkövetés

A Wallet egy ingyenes cseh alkalmazás bevételek és kiadások kezelésére sok hasznos funkció. Tartalmaz egy prémium számlát is, amely mindössze 15 euróba kerül évente, ami nagyszerű a többi fizetős alkalmazáshoz képest. Lehetővé teszi a felhővel való szinkronizálást, magas szintű biztonságot kínál, lehetővé teszi a pénzügyek kezelését, beleértve a számlamozgásokat, a bevásárlólistákat, az adósságokat és hasonlókat, partnerrel vagy más családtaggal együtt.

Az alkalmazás nem csak mobiltelefonokkal, hanem táblagépekkel, okosórákkal vagy PC-kkel is kompatibilis Apple és Android készülékekre egyaránt. Intuitív vezérlést, világos dizájnt és grafikát kínál. Az ingyenes verzió még 3 számla létrehozását is lehetővé teszi - banki, megtakarítási vagy befektetési. A közvetlenül az asztalon lévő widgetek is praktikusak, gyors hozzáférést biztosítva a kiadásokhoz. A legtöbb szlovák bank támogatásával lehetővé teszi a bankszámlákkal való szinkronizálást is. Hátránya csak a fiókok kisebb szinkronizálása.

Utolsó tanács

A választék nagyon széles, ezért olyan alkalmazások mellett döntöttünk, amelyek bizonyos funkciókkal és funkciókkal specifikusak egy adott célra. Ideális, ha kiválasztja azt, amelyre a jelenlegi helyzetben szüksége van. Ha egy partnerrel szeretnéd intézni pénzügyeidet, mindenképpen próbáld ki a Honeydue-t. Ha előre meg szeretné tervezni kiadásait, akkor fektessen be a YNAB alkalmazásba. Szintén remek lehetőség kipróbálni olyan cseh alkalmazásokat, amelyek hasznos és praktikus funkciókat kínálnak, és ingyenesek is.

Antoni László

Bogdan Popescu, egy informatikai egyetem végzettje, 5 éves tapasztalattal rendelkezik technológiai cikkek írásában. Szakértői megközelítése és kiváló képessége a bonyolult témák magyarázatára világos és hasznos nézőpontot kínál az olvasóknak a digitális technológia világában.

BeamNG Drive 2.1

Vezetési szimulátor valósághű fizikával

56

Demo

TESCO Clubcard - Alkalmazás 3.4.1

TESCO Klubkártyám mobilra

32

Freeware

Aloaha PDF Signator 5.0.292

PDF dokumentumok aláírása.

32

Demo

Product Key Explorer 3.8.9.0

A hálózaton található licenckulcsok áttekintése.

31

Trial

Farming Simulator 22 Steam 1.0

Farming szimulátor PC-re

31

Demo

Aloaha PDF Saver 5.0.234

PDF szerkesztése és lemezre mentése.

31

Shareware

Aloaha PDF Suite 6.0.142

PDF készítés.

30

Shareware

Temu 2.43.0

Online vásárlási alkalmazás

28

Freeware

Actual Transparent Window 8.6.1

Tegye átlátszóvá a Windows ablakait.

26

Shareware

MDB Viewer Plus 2.50

*.mdb adatbázis fájlnézegető.

25

Freeware

egyéb programok »


Új programok

Grindr 24.6.0

Meleg chat

Freeware

0 kB

Yoomee Y24.M4.D26.V14310656

Ismerkedés és chat

Freeware

0 kB

Amazon Shopping 28.11.2.100

Mobil vásárlási alkalmazás

Freeware

0 kB

Reddit 2024.22.1

Közösségi hálózat a mobilban

Freeware

0 kB

Google Pay

Fizetés telefonon

Freeware

0 kB

TheaeroClock 8.31

Óra PC asztali számítógéphez

Freeware

0 kB

Peel Remote Universal Smart TV 10.1

TV távirányító mobilban

Freeware

0 kB

MieNet´s Libraries 2.3

Asztali ikonok

Freeware

0 kB

Pokémon GO 0.315.1

Mobiljáték (Android, iPhone)

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

RarZilla Free Unrar 7.00

RAR fájlok kibontása

Freeware

0 kB

Slots Max 1.0

Kaszinó PC játék

Demo

0 kB

Ébresztőóra csörög 4.06

Ébresztőóra saját dallammal

Freeware

0 kB

Farmer´s Life 10

PC játék

Demo

0 kB

Goodgame Big Farm 1.0

Online játék PC-re

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Binary Viewer 6.17.1.08

Fájlok megnyitása különböző formátumokban

Freeware

0 kB

Richard Burns Rally 1.0

Racing PC játék

Demo

0 kB

Gramps 5.1.5

Program családfa létrehozásához

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

egyéb új programok »

Új frissítések

Yawcam 0.8.0

A webkamera működése és működése

Freeware

0 kB

Notepad++ 8.4.6

Jegyzettömb

Freeware

0 kB

Subtitle Edit 4.0.3

Vágás, filmfeliratok fordítása

Freeware

0 kB

Seamonkey 2.53.18

Böngésző

Freeware

0 kB

TESCO Clubcard - Alkalmazás 3.4.1

TESCO Klubkártyám mobilra

Freeware

0 kB

Lidl Plus 14.25.1

Mobil alkalmazás az intelligens és olcsóbb vásárláshoz

Freeware

0 kB

COOP Unity 3.8.3

Kedvezmények, promóciók és szórólapok mobilra

Freeware

0 kB

Spotify

Hallgasson zenét online

Ad-supported

0 kB

ZwCAD Professional 2008i

AutoCAD fájlokkal kompatibilis CAD program

Trial

60 MB

GeoGebra 6.0.560.0

Matematika és geometria oktatási és oktatási programja

Freeware

48,6 MB

Krokoměr (pedometr) do mobilu 1.1.2

Lépésszámláló és kalóriafigyelő alkalmazás

Freeware

0 kB

Wattpad

Közösségi hálózat történetek olvasói és írói számára

Freeware

0 kB

foodora CZ 23.11.0

Ételrendelés és kiszállítás (app)

Freeware

0 kB

Složenky 2.0

Postai utalványok elektronikus kitöltése

Freeware

0 kB

Python 3.10.2

Erőteljes programozási nyelv.

Freeware

26,9 MB

Nokia Suite 3.8

Számítógépes és mobiltelefonos szinkronizálás

Freeware

0 kB

Google mapy

Google Térkép alkalmazás Androidra

Ad-supported

0 kB

3DMark 6

PC teljesítményteszt - grafikailag igényes játékok

Freeware

584,8 MB

Detwinner 2.03.001

Keressen ismétlődő vagy hasonló fájlokat

Freeware

0 kB

FaceApp 4.5.0.9

Szelfi képszerkesztés / javítás

Ad-supported

0 kB

további frissítések »

logo

11861 ingyenesen letölthető programok

Utolsó frissítés előtte 3 napok

Košík

Hirdető | Kapcsolatok |